www.batorprogram.hu

 

 

BÉKY JÓZSEF ügyvezető magánnyomozó,

a Magyar és a Nemzetközi Detektívszövetség tagja

Iroda: 1154 Budapest, Őrjáró tér 5.

Mobil: (+36)20/967-4443.  Fax.: +(36)1/369-6268

E-mail cím: j.beky@chello.hu

-------------------------------------------------------------------

 

Esemény napló készítés

 

Kölcsönszerződés helyreállítása

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Az általános ismertetőnk előtt a devizahitelesek ügyéhez kapcsolódó szolgáltatásokról, a bírósági per előkészítéséhez nyújtott segítségünkről írok, amelyet a Dr. KEREKES és TÁRSA Ügyvédi Irodával fennálló együttműködési megállapodás alapján végzünk.

 

1. Tényvázlat (Esemény napló)

A keresetek eredményes előterjesztéséhez lényeges a pontos tényvázlat. Ehhez nyújtunk segítséget. Aki nem szívesen ír, nincs számítógépe vagy szakszerűbb tényösszeállítást szeretne, annak szakmai tapasztalatunkkal segítünk akár a fogalmazásban is és a leírásban is (jegyzőkönyvezés). Budapesten kiszállási költség nélkül tudjuk ellátni a feladatot. A díj 10.000Ft+27%ÁFA/eseménynapló.

 

E feladathoz kapcsolódóan kiválogatjuk a kedves ügyfélnél a bírósághoz benyújtandó okiratokat, az ügyvéd számára szükséges más dokumentumokat és azt át is adjuk az Eseménynaplóval együtt az Ügyvédi Irodának.

 

2. A keresethez szükséges iratok

Beszerezzük a keresethez szükséges tulajdoni lapot, hiányzó közjegyzői okiratot vagy a bíróságon fellelhető egyéb szükséges iratot és átadjuk az Ügyvédi Irodának. A beszerzés díja: 5.000Ft+27%ÁFA /irat.

 

3. Iratmásolás

Amennyiben az előzőekben írt munkák valamelyikével megbízzák Irodánkat, a szükséges másolatokat is elkészítve adjuk át az Ügyvédi Irodának. Másolás költsége: 50Ft+27%ÁFA /oldal.

 

4. Tanú kutatás

A kereseti tényállás bizonyításához sokszor olyan személyek segítségét kaphatnánk, aki tanúként alátámaszthatják állításunkat. Ehhez tudunk segítséget nyújtani szakmai tapasztalatunkkal ezen személyek felkutatásához. A kutatás díja 5000Ft+27%ÁFA/óra díj mellett, előre megbeszélt munka, eredmény, díj határig.

 

Amennyiben az előzőekben írt munkák valamelyikével megbízzák Irodánkat, a szükséges másolatokat is elkészítve adjuk át az Ügyvédi Irodának. Másolás költsége: 50Ft+27%ÁFA /oldal.

 

5. Megállapodás a bankkal/hitelezővel

A BÁTOR PROGRAM ügyfelei/tagjai részére megindítottuk a régóta igényelt szolgáltatást: peren és végrehajtáson kívüli egyezséget ajánlunk a banknak/hitelezőnek, miszerint ügyfelünk részletekben teljesíti a fennálló tartozást. A havi törlesztést az ügyfél, a futamidőt a bank határozza meg. Szolgáltatási díj (a másolási és levelezési költségek elszámolása mellett): 20.000Ft+27%ÁFA /kölcsönszerződés.

--------------------------------------------------------------------------

 

És most lássuk mivel is foglalkozunk általában:

 

A Regressz Iroda Szolgáltató Kft. tevékenysége gazdasági-jogi magánnyomozás, és az ehhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások.

Ezen belül cég-, ingatlanügyek szakhatóságok (cégbíróság, földhivatal) előtti vizsgálata (ügyintézése), csőd- felszámolási eljárásokban közreműködés, kintlévőség-kezelés.

Ismeretlen helyen tartózkodó adósok (alperesek) tartózkodási helyének, végrehajtható vagyonának nyomozása, peren-, végrehajtási eljáráson kívüli egyezség előkészítése.

 

A szolgáltatás ellátása több mint két évtizedes múltra tekint vissza. Referenciánk több ügyvédi irodával, országos hatáskörű közszolgáltató szervvel, valamint az egyik legnagyobb kereskedelmi bankkal történő szerződés szerinti együttműködés.

 

A szolgáltatás igénybevételi lehetőségei konkrétan:

 

-     Ügyvédek:

Ismeretlen helyen tartózkodó alperesek, tanúk felkutatása, hatóságok,

bíróságok előtti eljárás, ügyintézés (iratbeadás, -kiváltás, -betekintés).

 

-     Bankok, közszolgáltatók, pénzintézetek:

Ismeretlen helyen tartózkodó adósok nyomozása, vagyoni helyzetük tisztázása, peren (végrehajtási eljáráson) kívüli egyezség előkészítése.

Általában olyan eljárás, melynek adatai, megállapításai alapul szolgálnak a hitelező részére, igényének egyéb törvényes úton történő érvényesítéséhez.

-     Oktatás:

Követeléskezeléssel, kintlévőség behajtásával foglalkozó szakelőadók képzése, tevékenységük szakmai felügyelete.

 

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben e rövid ismertető felkeltette érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére. Keressen telefonon.

 

Üdvözlettel:

 

Béky József

ügyvezető